Retourbeleid

RETOURNEREN

Heb je jouw bestelling ontvangen, maar is het toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Is de maat niet goed? Geen probleem! Je kan het artikel terugsturen binnen de 14 dagen nadat je het pakketje hebt aangekregen. Deze termijn begint op het moment dat de goederen zijn geleverd. Indien je na afloop van deze termijn de producten niet hebt teruggezonden, is de koop een feit.

Tijdens de herroepingstermijn vragen wij je vriendelijk om zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Gelieve het product slechts in die mate uit te pakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.

Wat moet je doen alvorens je jouw producten wenst te retourneren?

Check eerst onderstaande punten om te zien of jouw aankoop hiervoor in aanmerking komt:

  • De goederen moeten in de originele staat zijn;
  • De goederen moet ongewassen en ongedragen zijn;
  • Alle tags moeten nog bevestigd zijn aan de artikelen zoals in de oorspronkelijke staat;
  • Artikelen met (make-up)vlekken worden niet teruggenomen;
  • Cosmeticaproducten en juwelen kunnen niet geretourneerd worden omwille van hygiënische redenen.

Voldoet jouw retour aan de bovenstaande eisen?

Om het herroepingsrecht uit te oefenen moet je het modelformulier voor herroeping elektronisch invullen en opsturen via een retouraanvraag op de website. Als je van deze mogelijkheid gebruik maakt zullen wij jouw per e-mail een ontvangstbevestiging van jouw herroeping sturen.

Van zodra je goedkeuring voor jouw retour hebt ontvangen, is het aan jou om de bestelling op een zorgzame manier in te pakken en terug te sturen. Indien je van jouw herroepingsrecht gebruik maakt, zal je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking terugsturen. Indien de producten zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op ontbinding in de zin van dit lid.

Je dient steeds te kunnen bewijzen dat de geleverde zaken tijdig en zonder schade zijn teruggestuurd door middel van een bewijs van postaflevering.

De items kunnen teruggestuurd worden naar het volgend adres: 
BASIL - t.a.v. Sharina Degeest
Leuvensestraat 52 
3300 Tienen 

KOSTEN IN GEVAL VAN RETOUR

Gratis retourneren in onze winkel

Retourneren kan gratis door het zelf terug te brengen naar onze fysieke winkel, Leuvensestraat 52, 3300 Tienen.

Retourneren via de post

Indien je gebruik maakt van jouw retourrecht en het terugstuurt door samen te werken met een derde zijn de verzendkosten van retour voor eigen rekening. 

VRAGEN

Zit je nog met enkele vragen? Geen probleem, stuur een e-mail naar info@basilboutique.be.