Verzendbeleid

VERZENDING

Van zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen, wordt deze zo snel mogelijk klaargemaakt. We streven er naar om jouw bestelling binnen de 2 werkdagen ter verzending aan te bieden bij het transportbedrijf. Heb je jouw bestelling in het weekend of op een feestdag geplaatst dan kan het zijn dat het wat langer duurt.

VERZENDKOSTEN

Gratis levering binnen een straal van 15 km

Bestellingen binnen een straal van 15 km worden gratis en persoonlijk geleverd op een veilige manier. Deze optie wordt automatisch zichtbaar bij het uitchecken indien het leveradres zich binnen 15 km van onze boetiek bevindt. Indien mogelijk wordt de bestelling in je brievenbus gestoken.

Gratis afhalen in onze winkel te Tienen

Je  kan er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te halen in onze winkel. Ideaal als jij in de buurt van Tienen woont. Heb je voor deze optie gekozen dan ontvang je een e-mail van zodra jouw bestelling klaar ligt.

België

Voor verzendingen naar andere plaatsen binnen België wordt er een verzendkost van €3,95 aangerekend. Vanaf €100 is er gratis verzending.

Nederland

De standaard verzendkosten naar Nederland bedragen € 7,50. 

LEVERING

BASIL is niet verantwoordelijk voor laattijdige leveringen die het gevolg zijn van stakingen, onverwachte sluitingsdagen of drukke periodes (vb. Kerstmis). 

VRAGEN

Zit je nog met enkele vragen? Geen probleem, stuur een e-mail naar info@basilboutique.be.